2010-12-31
 12:00:00

Grattis mamma!

Idag är det då alltså sista dagen på året och ännu ett år har kommit till sitt slut. Min stackars lilla mamma har alltid varit tvungen att vänta till sist på att få fylla år, för denna dag är just hennes födelsedag men som tack för att hon väntat får hon ju ett hejdundrande fyrverkeri spel som gjort för endast henne.

Jag vill utbringa ett fyrfaldigt leve för min mamma som fyller 47 år idag! Hon leve hipp hipp hurra hurra hurra hurra!!!

 


Sen får vi inte glömma att hennes "gubbe" Desko fyller år dagen innan henne så ett stort grattis till honom också!



MÅ NI LEVA I MÅNGA HUNDRADE ÅR!

2010-12-31
 11:18:19

Ingen shopping :(

Blev ingen second hand shopping eller loppis, allt var stängt.
Men inköp av raketer och smällare blev det iallafall.


Bild lånad på ifen.blogg.se

2010-12-30
 15:45:09

Ströing

Strax bär det av mot second hand och loppis, är på jakt efter något ovanligt att ha ovanpå min enkla svarta klänning för att inte frysa på nyår.

Den här bloggen är grymt inspirerande när det gäller att kombinera olika klädesplagg och accessoarer

http://www.wheredidugetthat.com

Även Angelica och Esmeralda är grymma på att komba nytt med secondhand.
Dessa 2 tillhör mina favorit bloggare.

2010-12-30
 00:39:12

Nyårsklänning

Jag har aldrig spenderat över 200:- på en nyårsklänning, inte heller denna gång.

2010-12-30
 00:36:07

Små shopping

Fick presentkort på Lindex i julklapp så jag tänkte att jag skulle handla lite inför nyår där.

2010-12-30
 00:31:09

Portuguese

Jag tycker att portugisiska är otroligt vackert. Hoppas på att en dag lära mig portugisiskan.

Kanske är därför som jag tycker så mycket om Bossa nova musik.


2010-12-29
 00:58:24

Narnia

Igår var jag och stora killen och kollade på Narnia tillsammans. Jag har alltid varit jätte anti fantasy filmer eller science-fiction för att jag tycker att sånt är överdrivet overkligt så att det blir larvigt för att det inte går att relatera till. Jag föredrar verklighetstroget och helst baserat på sanna historier. Just därför har jag aldrig ens försökt kolla på Narnia filmerna men jag måste motvilligt erkänna att filmen var grymt bra. Jag kanske borde försöka se de tidigare Narnia filmerna också.



2010-12-29
 00:32:38

NY DESIGN

Bytte min tråkiga design mot en LITE roligare. Förstår mig verkligen inte på sånt, skulle ju helst av allt vilja göra en egen men så länge får denna vara från http://tescho.se/webdesign/gratis-bloggdesign/

2010-12-29
 00:27:40

Svullo

Under hela min ledighet har jag bara svullat på mig, vräkt i mig en massa onyttigheter. Nu känner jag verkligen att det får vara slut på det den 1:a januari och det känns lite som att jag föräter mig på onyttigheter just bara för att jag ska få nog utav det fram till 1:a januari för att därefter få avsmak och inte falla för frestelsen utav att gotta mig i onyttigheter utan leva sunt, träna och äta hälsosamt.


2010-12-28
 23:39:43

Ang studier

Fick mitt 2:a antagningsbesked igår och det vart inte mycket klarhet i det, hamnade på reservplats 14 och 17 på de utbildningarna jag ville studera på.
Reservplats 4 på den reguljära utbildningen men i annat fall kommer jag studera 50% och jobba 50% from c:a 17 januari på en av de fristående kurserna jag kommit in på.

2010-12-28
 20:11:16

Handikappad

Det vart något konstigt med min mobil så nu kan jag inte använda den. Känner mig handikappad utan den. Konstigt.  Skulle styra upp med farsbiten att ses och nu kan jag inte nå honom för jag kan inte hans nummer utantill.
Magdushki ville kolla rean idag men har inte kunnat haka på henne eftersom varken hon eller jag kan höras av.
Hur klarade man sig innan mobilerna kom? Det är för mig ett mysterium. :-P

Nä men skämt åsido så är det frustrerande att inte kunna bli nådd.

Igår kom "papichulo" över och sen slaggade hon över så dagen har spenderats med att fixa hennes naglar. Enkel fransk blev det. Efter maten ska jag sätta igång med mina naglar.

Barnen fick sina julklappar av "papichulo" och lillkillen fick pennor och kritor och en Hello Kitty pysselbok för att han också ska kunna göra läxor med storebror.
Vad tros hända? Trots att vi sagt till honom att bara rita med tuschpennorna i boken så slutar det med att han ritar över hela sitt lakan.



2010-12-27
 12:13:11

Mellandagar



Hade ett jättemysigt julfirande, som vanligt spelade vi Bingolotto och hade uppesittarkväll hos moren. Julafton blev även den som vanligt, förmiddag hos svärföräldrarna och eftermiddag hos moren.
 Jag fick otroligt fina julklappar, barnen och sambon med, tack till alla!
På juldagen körde jag stora killen till hans pappa och sedan fixade jag lite med bilen med svärfarsan och därefter blev det julmys hos "papichulo".
Igår försökte jag mig på mellandagsrean men 2 affärer blev det sen fick jag nog. Sjukt mycket folk!
Hittade dock några plagg, en brun kofta, en vit,transparent farfarströja, ett par svarta harem liknande byxor och en svart klänning som nog kommer att användas på nyår.

Just nu ligger jag bara på soffan och kvider av mens smärtor och barnen vill gå på bio, papichulo vill shoppa och magdush vill fika....och jag....jag vill lägga mig under täcket i fosterställning med en värmedyna över magen och sova. Nä, det är inte egentligen vad jag vill, jag VILL gå på bio med killarna OCH shoppa med papi OCH fika med magdush men när man har ont så är det inte så lockande.
Vad jag gnäller.
Nä ska ta en kopp kaffe till och sen knapra nån värktablett för att komma igång.

 

2010-12-23
 10:27:45

Ny video

Glöm inte att kolla in Ison & Filles nya video till låten "Stationen"


2010-12-23
 10:25:07

Dan före dopparedagen

Snart bär det av för massive shopping, näh skämt åsido men ska iväg och handla de sista julklapparna så försöker förbereda mig mentalt för att bege mig in i dimman.
Armbågarna ska vässas, drygheten och nonchalansen också. Det är livsviktiga verktyg när man ska ut och julshoppa den 23:e för att få något avklarat när alla är som djur. Ska möta upp "papichulo" under shoppingen också, mysigt att umgås på tu man hand. Som vanligt lär både hon och jag få oss ett gott skratt.

Bjuder på en skön låt och häftig video som spelas nu när jag gör mig i ordning






Igår var jag och barnen hos min mormor, deras gammelmormor tillsammans med morsan, "Desko" och syskonen.
Så himla mysigt att vara med mormor, så sällan jag är det erkänner jag med dåligt samvete. Därför är det så värdefullt för mig när jag väl är det.

Min mormor är grymt kreativ och jag önskar att jag hade fått en liten släng av hennes kreativitet. Fastnade speciellt för 2 av de tavlor hon gjort hemma hos sig.


2010-12-21
 14:10:00

Tecken

Jag skrev tidigare i bloggen att vi var och bowlade.



Det som var läskigt med denna dag är att när vi kommit hem efter att ha spelat klart läste vi om terrorattentatet och bombningarna i centrum.

Vi SKULLE ha varit där.
Vi SKULLE bowla i hallen på Kungsgatan var det bestämt och jag och sambon pratade om vart vi skulle parkera eftersom jag inte känner till parkeringar i stan så väl än.
Sist vi var på bio, för några veckor sedan parkerade vår kompis vid olof palmes gata. SÅ vi sa det att vi parkerar där och promenerar ner mot Kungsgatan.
Vi skulle bowla kl 18:00. För att få sina bokade banor skulle vi behövt vara där 17:45. Och eftersom det är en bit att gå dit från olof palmes gata speciellt med barnen så skulle vi ha behövt parkera på olof palmes gata kring 17 tiden....då bilen sprängdes....  exakt på den platsen vi SKULLE ha befunnit oss på.

Tack och lov fanns det inga ledig banor för oss förrän kl 21 vilket för mig nu i efterhand ses som ett tecken. Det var inte meningen för oss att befinna oss där då.
Men vetskapen om det skrämmer mig.

Man vet aldrig när livet tas ifrån en men för vår del var det inte dags ÄN, tydligen.

Tack!


2010-12-21
 13:21:48

Julledighet

Fr.o.m imorgon är jag julledig. Hemmavistelsen började lite tidigare än var det var tänkt med tanke på att stora killen blev sjuk men sånt händer. Ska bara ta det lugnt och njuta av tiden med familjen. Det är det jag ser framemot mest med att vara ledig.


2010-12-21
 13:06:50

Mycket

Som de flesta är det mycket nu inför julen.
Igår kom stora killen hem från sin pappa, han hade varit hos tandläkaren och fått dra ut en tand och lagat en annan. Jätte duktig hade han varit men han mådde inte bra.
Han är dunderförkyld och hade feber när han kom men han verkar lite piggare idag men är fortfarande riktigt förkyld.

I helgen kom kompisarna över på knytis, det var mysigt.



Alla bidrog med något och vi alla åt oss mätta.


2010-12-14
 21:29:55

Dag 6 - Min dag (Mån 13 dec)

Idag är det lucia och väckarklockan ringer kl 05:00
Upp och fixa iordning allt inför lillkillens luciatåg.
Kl 07:00 Börjar luciatåget och därefter fikar vi en stund.


Kommer till jobbet 08:30 så jag fick ta ut en halvtimma i komp.
Börjar med att fixa iordning adventskalendern till barnen på jobbet, tar en samling och börjar arbeta med barnen.
Barnen gör sockerbitslyktor.
Äter lunch kl 11:30 och har lunch rast kommer sedan tillbaka och börjar förbereda inför luciafirandet med barnen på jobbet.
Kl 15:00 går vårt luciatåg och vi lussar för alla föräldrar och fikar.
16:15 går jag från jobbet, en kvart senare än vad jag skulle.
Åker och hämtar lilleman på förskolan och ska hämta storeman på fritids men ringer till fritids för att be de förbereda honom för hemgång men han var ej där.
Ringer sambon och frågar vem som hämtat storeman vilket var morbror så han är då hemma hos mormor.
Åker och köper cigaretter och åker sedan och plockar upp honom hos mormor.
Kommer hem och lagar mat vid 17:30.
Sambon kommer från jobbet 18:20 och då är maten klar att ätas.
Fisk i ugn med potatis och morötter blir det.
Tvättar en maskin tvätt, sätter mig för att kolla "Ung och bortskämd men sambon vill att jag ska komma iväg till affären.
Åker iväg till affären för att handla frukt  till storeman och frukostbröd, sluatde med att jag hittade snygga vinterskor till småkillarna.
Åkte sedan hem, hängde upp tvätten.
Kollade lite på tv medan jag slog in lite julklappar. sen gick jag och la mig vid 23:30 och upp kl 6 på morgonen dagen därpå.

2010-12-14
 21:18:17

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är stort

Olika beroende på vad för kärlek, vilket nog alla instämmer i.

Kärleken för mina barn är absolut störst.

Kärleken för min partner är oerhört värdefull, solid, passionerad, förståelig, hänsynsfull, rolig, gullig, jobbig, irriterande, speciell, respektabel, underbar, oförutsägbar, tillitsfull, öm, fin, ömsesidig, för evigt, helt enkelt kärlek.

Kärleken för min familj är ovillkorlig på alla sätt och vis.

Kärleken för mina vänner beror ju på vilka vänner men med mina närmsta är det som "syskonkärlek".

 




2010-12-14
 21:05:31

Dag 4 - Det här åt jag idag (den 11:e)

Eftersom jag inte varit inne och skrivit så hoppar jag tillbaks i listan och skriver omd en dagen det gällde i efterskott.
Tänker tillbaks på vad vi åt i lördags och till lunch blev det chicky bits med pommes och färsk avokado och till middag blev det fläsknoisette med pommes. Jädrans massa pommes, uäck!
Det är tur att jag är taggad inför 1 januari och då börja min resa mot 10 kilo lättare.

2010-12-11
 23:04:39

Tidsfördriv

 

 

 




2010-12-11
 22:16:41

Julönskning



Friis & Company 1249:-

2010-12-11
 18:17:00

Ison & Fille - Stationen

Lyssna på lillkillens "gudfars" nya låt

2010-12-11
 16:12:00

Bowling

Nu är vi på gång att komma iväg och spela bowling, får se vem som vinner. Får inte glömma kameran.

2010-12-11
 14:00:00

Antagningen

Kom på reservplats, 22, 15 och 6 på de tre förskollärarutbildningarna jag sökt. Men blev antagen till flera av de fristående kurserna jag sökt så nu återstår det för mig att besluta hur jag ska göra med studier, ekonomi, arbetet etc och invänta Antagningsbesked 2.

Ett enda mind-war av tankar.

2010-12-11
 13:01:14

New shoes times two

Nu har jag äntligen fått hem rätt skor och de passar som en smäck. Älskar de!

Fick även ett par mocka stövlar med kilklack som är använda endast 2 ggr av en arbetskollega.
Jätte fina, varma och bekväma. Hon ville inte ha de av någon konstig anledning och såg att jag hade liknande stövletter men ej i mocka och frågade om jag ville ha de, så jag fick de. Jätte snällt!



2010-12-11
 12:30:42

Stolthet

Igår hade vi stora killen lärare hemma hos oss för ett "lära känna samtal" eftersom det blev avbokat sist då hon var sjuk.

Han tyckte att det var roligt att ha henne hemma hos oss och han visade sitt rum för henne och sedan satte vi oss ner för att prata om hans skolgång hittills.

Enligt henne så är han jätte duktig i skolan både på matematik och läsning, han ligger långt före de andra i läsningen och han behöver utmanas och vi pratade om hur vi kan göra det. Hon sa även att han är en bra kompis och att klassen är hur mysig som helst med en jätte bra sammanhållning.
Jag vet att han är otroligt duktig min lille kille men det är så skönt att få det bekräftat från hans fröknar för det är som ett kvitto på att de ser det och att man gjort ett bra jobb med sitt barn hittills.

När det gäller mina barns skolgång så kommer jag göra allt i min makt för att försöka få de att komma så långt det går.
Detta är en väldigt stor utmaning speciellt i tonåren och därefter, tro mig jag kan inte ens föreställa mig vilken pain det varit för min mamma då man själv höll på att strula i skolan och hon konstant ville få en att prestera bra.
Nu när man själv är mamma blir man mer klarsynt och efterklok och med den erfarenheten vill jag alltid uppmuntra mina barn till att prestera bra i skolan.

Han är bäst min lille kille, jag är så otroligt stolt över honom.


2010-12-10
 22:53:11

Dag 3 - Mina föräldrar

Min mor och min far är unika på många olika sätt.

Min svenska mamma, 46 år, stenbock, lätt rödhårig, blåögd, har 4 barn och är mormor till 3 barnbarn, bor 5 minuters gångväg ifrån mig.

Min chilenska pappa, 61 år, jungfru, svart hårig, melerade ögon, har 6 barn och 6 barnbarn, bor 1 timme med tunnelbana och 17 min med bil ifrån mig.

Är uppvuxen med min mamma då mamma och pappa separerade när jag var väldigt liten. Pappa har alltid funnits där under min uppväxt, vid födelsedagar, julaftonar, skol events etc. Problemet med min pappa är att han är världens tidsoptimist och kommer alltid försent till ALLT. Så vill man att han ska komma någorlunda i tid behöver du säga att tillställningen börjar tre timmar innan till honom jämfört med vad du sagt till övriga gäster.

Min pappa bor för tillfället ensam och det är sällan vi ses men pappa är alltid pappa och försöker att se till att höras och ses i den mån det går.

Min lilla mor är one of a kind. Egentligen enbart för att hon är min mamma men även för den person hon är, både på gott och ont.
Hon har givit mig livet, hon bar mig i sin kropp, hon genomled en 7 timmar lång förlossning, hon har livnärt mig genom alla mina år på denna jord även i de tuffaste tider, en super kvinna helt enkelt.

Men ingen är perfekt, även fast min mamma gärna vill tro att hon är perfekt.
Vi har haft tusen, tusen och åter tusentals konflikter genom åren och jag säger inte att det enbart är min mammas fel för det är inte ens fel att två träter.
Vi har våra meningsskiljaktigheter och även fast min mamma blir så frustrerad på mig för att jag inte tycker lika som henne pga av att hon anser att hon har 99,9% rätt i alla fall så respekterar jag hennes åsikter för att hennes åsikter och ståndpunkter ligger till grund för mina åsikter och värderingar.
Min värdegrund bottnar i allt som min mamma förmedlat och projicerat över på mig.
Jag är en "produkt" av min mor.

Ens kärlek för ens mamma är ovärderlig och villkorslös, alltid, oavsett vad.

Älskar dig pappa.

Älskar dig mamma.

Ni är bäst!


Min lilla mamma

2010-12-08
 21:31:41

Dag 2 - Min första kärlek

Kärlek kan defineras på många olika sätt men jag tolkar det som att man ska skriva om första gången man var kär i någon av det andra könet eller samma kön om så är fallet.

Småkär var man väl titt som tätt när man var yngre,  i killar som hade flickvänner, killar som var äldre, kändisar.

Första gången jag var tillsammans med en kille var när jag var 13 år och vi höll ihop, till och från fram tills vi var 17 år. Det är ganska lång tid för att vara så ung men det är en erfarenhet man har med sig.

Tidigare när man var yngre kunde man bli kär i någon kille som man tyckte var skit snygg. Det spelade ingen roll att han var egoistisk, ointelligent, respektlös, otrogen och behandlade en illa, bara man tyckte han var snygg.

Ack så naiv man var.

Därför vill jag inte kalla det kärlek.

Ens syn på kärlek förändras nog med årens gång, ens självkänsla och ju rikare erfarenhet man har.

Självklart måste man tycka att den man älskar är snygg för att för mig innefattar även attraktion i kärleken men kärlek är så mycket, mycket mer.

Det är så synd att man inte upptäckt det tidigare och fått njuta av det tidigare men jag är glad att jag upplever kärleken med allt vad den innebär för var dag som går.

Vissa människor finner aldrig kärleken och får aldrig uppleva den.

I 5 år och 3 månader och 11 dagar har jag fått uppleva genuin kärlek med min sambo, i motgångar och medgångar.

Så min första kärlek? Ja det beror hur man ser på kärleken.

Para simpre, min Bebe.




2010-12-07
 19:03:40

Ben & Jerrys

Min absoluta favorit är och har alltid varit Cherry García men av någon konstig anledning så är det så sällan man kan få tag i den. Antingen är det allas favorit eller så är det ingen som hajjar vad bra smak är och därmed tar de ur den ur sortimentet i butikerna.
Med tanke på att jag gillar Ben & Jerrys så har jag och sambon nu börjat fundera om vi inte ska försöka hitta oss en ny favorit eftersom det är så svårt att få tag i Cherry García.

Nu har vi testat:

 



Och nu är det alltså dags att testa FAIRLY NUTS!

2010-12-07
 18:30:27

Dag 1 - Om mig

Om mig

Tycker att det är svårt att beskriva sig själv för att alla som känner mig har ju en egen bild utav mig som person.
Jag vet faktiskt inte hur pass stor självinsikt jag har men jag ska försöka rannsaka mig själv för att försöka förmedla mig själv som person här. Börjar med det faktiska.

Är 28 år gammal, född i Sverige utav min svenska mor men har även latinamerikanskt påbrå då min far är från Chile. Är uppvuxen i en Stockholmsförort tillsammans med min mamma och lillesyster som är 3 år yngre. Har sammanlagt 7 syskon. Två bröder och fem systrar.
Lever just nu med min sambo och mina 2 söner, den äldsta är 7 år och den yngsta är 3 år.
Har varit tillsammans med min sambo i 5 år och 4 månader och jag älskar honom mer för var dag som går.

Jag arbetar som barnskötare på en förskola i en annan Stockholmsförort, har arbetat med barn i snart 6 år och kommer nog att göra det längre framöver också. Har sökt in till förskollärarutbildningen nu till vår och hoppas på att komma in för att bygga på min kompetens i mitt yrke med barn. Skulle nog helst av allt vilja bli specialpedagog för att kunna arbeta med och för barn i behov av särskilt stöd.

Jag är rökare, kaffedrickare, otränad, konstant trött, finnig, i behov av tandläkarvård, slarvig, lättretlig, lågavlönad, tidsoptimist, morgontrött, nagelbitare, konstant prutt nödig, envis, stressad, självisk 
 
men jag är dessutom...

...matglad, lugn, ambitiös, brunett, målmedveten, nyfiken, skojjig, eftertänksam, lojal, familjekär, grön-ögd, social, omtänksam, musikälskare,bra på att laga mat, kär, älskvärd, lyhörd och ekonomisk.

Nästan lika mycket negativt som positivt i mitt tycke. Varken bättre eller sämre. Alla har vi våra brister, det gäller bara att acceptera sina brister och arbeta med sig själv för att hela tiden förbättras som person, inte för någon eller några andra utan för sin egen skull.



2010-12-06
 00:25:26

30 dagar

Den här listan hittade jag hos denna bloggerska och tyckte att det var en rätt kul grej att haka på och göra själv.

Tanken är att jag startar imorgon då John Blund är på intågande.

Dag 01
– Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick

2010-12-06
 00:17:57

New york marathon go Estocolmo

Vi skulle köra en variant av killarnas New york runda. Start Liljeholmen men sedan ändrades planerna och startskottet gick därmed från Hornstull. För att ta igen för att vi inte startat i Liljeholmen så tog vi 2 ställen i Hornstull istället.

Reglerna var enkla 1 öl/vin på varje ställe och varannat ställe skulle även en shot på 2cl förtäras. Ville man ta en drink istället fick man göra det men det skulle vara en 6cl för att kompensera. Jag fick free-pass i form av att jag endast behövde dricka 1 av endera det ena eller det andra med tanke på att jag är färsking och sällan dricker.
Siste man på benen vann. Vi startade med c:a 10 pers och i mitten av rundan hade uppslutningen mer än fördubblats för att sedan minska i slutet. Som flest var vi närmare 30 personer.

Mina förtäringar
Nr 1: Strand = 1 öl
Nr 2: Judith & Bertil = 1 Raspberry shot
Nr 3: BG´s sport bar = 1 öl
Nr 4: Namn okänt a.k.a "Specialaren" = 1 öl
Nr 5: Balthazar = 1 öl
Nr 6: Movitz = 1 öl
Nr 7: East = Vit flagga, kapitulering
Nr 8: McDonalds ;-P

Sambons förtäringar
Nr 1: Strand = 1 öl och 1 shot
Nr 2: Judith & Bertil = 1 shot
Nr 3: BG´s sport bar = 1 öl och 1 shot
Nr 4: Namn okänt a.k.a "Specialaren" = 1 öl och 1 shot
Nr 5: Bathazar = 1 öl och 2 shots
Nr 6: Movitz = 1 öl och 1 shot
Nr 7: East = 1 öl och 1 shot
Nr 8: McDonalds :-(


Vi var inte de första att kapitulera och bege oss hemåt men vi båda 2 konstaterade att det var jävligt stupid att vara med. Hela dagen idag vart ju då bortkastad i princip. Men vi fick återhämta oss ordentligt eftersom småkillarna inte kom hem förrän vid 19 tiden idag.

2010-12-04
 01:52:47

Jul önskningar

2010-12-04
 00:42:22

Hyss

Eftersom jag var hemma och var sjuk så hade jag lillkillen hemma i onsdags vilket resulterade i ett av hans små påhitt under morgonen.

Hade skickat iväg stora killen till skolan och eftersom jag legat och hostat hela natten var jag jätte trött. Gick därför och halvslumrade i sängen.

Vanligtvis med barn så blir man orolig om det blir FÖR tyst för då är det något på gång men just denna morgon så minns jag att jag bara tänkte , åh vad skönt att det är tyst.
Denna tanke fick jag ångra för rätt vad det var så kom lillkillen in och sa "Förlåt mamma men jag tog sån där vit som du tvättar kläderna med".

Jag klev ur sängen och det jag möttes av i badrummet var en enda salig röra.
Han hade tagit sina badleksaker och grävt ner de i tvättmedelshinken, han hade hällt ut hälften av allt tvättmedel i 5 kilos hinken, på golvet, men inte nog med det han hade dessutom tagit sin lilla vattenkanna och fyllt med vatten för att sedan hälla det på golvet i hopp om att han skulle få bort tvättmedlet och därmed städa efter sig.

Som sagt en enda salig röra.

Att tala är silver men att tiga är guld...jaa det kan man ju lugnt säga för lillkillens del.

Kan man bli arg?

Säkert, men för min del fick jag skylla mig själv för att jag låg och drog mig och inte var på alerten.



2010-12-03
 21:41:29

Besviken

Som jag skrev tidigare så unnade jag mig ett par skor i julklapp.
Var och hämtade paketet efter jobbet men vad händer? Det är fel skor de har skickat. *Suck*
Hade tänkt använda de imorgon men det kanske är ett tecken på att jag inte skulle göra det när man vet att man ska dricka och att gå i 15 cm höga klackar i dessa snömängder kanske inte är det lämpligaste.

Dessa kom istället för de jag beställde.

Bielawa SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM

2010-12-01
 00:01:38

God Jul till mig själv


Bielawa Boot SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Som varje år brukar jag köpa mig själv en julklapp.
Det är väl lite för att ge cred till sig själv istället för klappa sig själv på axeln.
Så nu är dessa snyggingar från Nelly.com på väg hem till mig. *längtar*