2010-11-30
 23:40:44

Simmar lugnt

Kände mig halvkrasslig hela förra veckan och nu i veckan blev det värre, har ont i halsen och hostar som en gris. Får inte en blund under natten då det är som värst med hostan. Helt slut.

I fredags var jag på julmiddag med jobbet. Otroligt fint julbord med stort utbud av allt möjligt man kan tänkas äta under jul. Vi skrattade så tårarna sprutade och magarna värkte.



Tog det bara lugnt i helgen. Julpyntade en aning men tog det mest lugnt eftersom jag inte mådde helt hundra.

Nu har jag bara varit hemma och tagit det extremt lugnt för att tillfriskna så det jag har sysselsatt mig med är att snygga till naglarna, fixat adventskalender till barnen samt legat med datorn i knät och surfat runt och kollat julklappar.


Målat över gelénaglarna med vanligt nagellack


Adventskalender med småsaker till barnen i varje ficka. OBS! Ej sötsaker :-P


Vår julgran detta år


2010-11-18
 20:27:43

Paket

Fick mitt paket idag med mina nagelgrejer. Snabb leverans må jag säga men blev dock en aning besviken då det fattades en gelé som i princip är den viktigaste för att jag ska kunna fixa mina naglar snyggt. Ringde till företaget och de kör hem gelén till mig imorgon kväll efter jobbet, snacka om service.
Fick dessutom flera nageldekorationer medskickat gratis så det uppskattas.

Förhoppningsvis blir naglarna snygga och bild sätts in när de är klara.
2010-11-16
 17:44:25

2 "veckans hitvarningar"

SÅ J-LA SKÖNA LÅTAR!!!








2010-11-16
 17:38:44

Ryggproblem

Idag har jag bara legat vilket kanske inte är bra. Jag vet inte hur man förhåller sig till denna ryggsmärta. Började känna av smärtan redan igår på jobbet men jag vet inte vad som har bidragit till den. Imorse när klockan ringde satte jag mig upp i sängen och skulle sträcka på mig men det gick inte för så fort jag rörde nacken eller överkroppen till vänster så fick jag ont.
Har därför bara legat idag men det gör det ju inte bättre, jag vette fan hur jag ska förhålla mig till detta.

Idag spelade stora killen innebandy match mot en annan skola från trakterna och de vann! Bra jobbat!

För en stund sen kom en reparatör för att fixa vår diskmaskin som pajade förra veckan. Han löste problemet så nu fungerar den igen. Vilket helvete att inte kunna använda sin diskmaskin när man har vant sig vid det. Jag hatar verkligen att diska överhuvudtaget.

Nu har jag gjort en beställning på gelé till naglar för att kunna fixa sjyssta naglar inför jul och så.



Gammal bild på självgjorda gelé naglar

2010-11-14
 11:06:16

Veckan

I tisdags kom polarna över och vi hade taco kväll tillsammans.




De övriga dagarna gjorde vi inget särskilt. I fredags kom stora killens ena kompis hem till oss och sedan kom hans mamma över och tog en fika med mig medans sambo var iväg och spelade tennis.

Igår var jag och shoppade lite smått inför julen i second hand affären och sedan åkte vi och kollade på bio med 2 kompisar. det blev "Due date"
I mitt tycke fick den 7 av 10 möjliga.



Idag är det Fars dag så stora killen ska förbi sin pappa en stund och vi ska förbi svärfarsan och sedan ska jag träffa upp min kära pappa.

Samtidigt vill jag även passa på att ge cred till min fina sambo för att han är en sån fin pappa till vår son och bonuspappa till min son.
Grattis på fars dag min bebe!

2010-11-07
 21:54:00

Var på Ikea imorse och införskaffade en va...

img_6807 (MMS)

Var på Ikea imorse och införskaffade en vardagsrumslampa, det blev en svart takkrona. Sen köpte jag en massa ljus, överkast till barnens sängar, lite julgranskulor etc så pengarna som kom in igår på loppis försvann lika fort idag.

2010-11-07
 21:44:02

Sms frågor

Jag snor denna från lillsyrran...

1.Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du kommit till nr 10 i inkorgen och fyll i vad som står i sms:et
4. Fortsätta på detta vis med nästkommande frågor

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
-Stefan vill att du ringer upp honom
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Hej! kör vi på som vanligt imorgon
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
- Bästa, tusen tack! Tack för senast
Vilket sms blev du mest berörd utav?
- Tja vem e de
Vad brukade din mamma säga innan du gick och la dig?
- Heh, dina glasögon är klara. Välkommen
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
-Ok bra gumman...Tack sj det var riktigt trevligt hjärtat vi måste göra om det snart igen sov så gott nu puss
Vad skulle du säga till Gud om du träffade honom?
-Grattis idag! Jah bless u n ur family
Vad vill du höra mest av allt?
-Hola como esta amigo
Din mest romantiska replik?
-Gracias
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Merry christian n Japi Niu year

2010-11-06
 19:40:56

Loppis

Äntligen är det överstökat. Stod på loppis hela dagen idag för att bli av med en massa barnkläder och smågrejer som bara tar plats. Fick ihop c:a 800 kr så jag gick inte back iallafall.
Det var kul men fan vad ont i fötterna jag har av att ha stått närmare 8 timmar i sträck. Nästa gång ska jag inte vara för snål för att hyra en stol för 10 kr. Papichulo fick också ihop en bra summa och vi kom överens om att detta ska vi göra om. Det sista som jag inte blev av med körde jag till Myrorna och droppade av.

Det enda som jag kom hem med var ett par thermobrallor till stora killen som jag köpte för 30:- och de passade jätte bra då har han nåt att ha tills vi hittar nya.

Känns skönt att ha rensat och fått bort en del grejer.

I veckan fick Bubbalou (vår sköldpadda) ett nytt hem. Sambons kollega tog över henne. Tror att hon kommer få det mycket bättre där. 

Nu ska jag bara slappa på soffan och vila mina arma, illaluktande fötter.

Ha det gott!

 


2010-11-03
 21:40:21

Shopping

Sambon behöver hjälp under veckan . Han ska skriva ett examinationsarbete och behöver därför fokusera på det denna vecka och jag tar barnen. Så efter att jag hämtat de från förskola och skola så åkte vi iväg en sväng för att försöka hitta thermobyxor till stora killen. jag har verkligen letat överallt och jag kan inte hitta något par i hans strl till överkomligt pris. Det är helt omöjligt, jag fattar inte.

Små killarna avskyr att gå i affärer dessutom så det de sysselsätter sig med är att retas och bråka med varandra och däremellan varvar dem med att jaga varandra en runda inne i varje affär och sist men absolut inte minst så när storebror tröttnar på att få tillsägelser så hittar lillebror på egna bus och trycker på knappar och försöker öppna dörrar som han inte ska så larmet gick i en av affärerna.
Det är så sjukt frustrerande och man går i taket men samtidigt ska man behålla sitt lugn inför andra människor. Det bästa är nog att inte utsätta sig själv eller barnen för shopping tillsammans.

Vi hittade iallafall en fars dag present till sambon och storebror fick långkallingar eftersom vi inte kunde hitta några nya thermobrallor. Han har ju faktiskt sina gamla som fortfarande passar så det går ingen nöd på honom men sen hittade jag även en finstickad enkel grå tröja på herravdelningens rea som jag införskaffade till mig själv.

Jag håller på med ett litet projekt som jag vill hålla hemligt än så länge men det handlar om mig och "papichulo" och vår unika vänskap.

Just nu sitter jag bara och slappar framför Greys Anatomy som i princip är den enda serien jag följer.

Jag vill flytta till något större för storebror har allt oftare börjat fråga om när han ska få eget rum och när vi ska flytta så att han kan få eget rum.
Det är himla svårt men vi får se vi håller ögonen öppna.

Nu ska jag slurka upp min kopp med kaffe sen ska jag hälsa på hos John Blund.