2010-08-21
 09:41:14

JAG ÄR MED KÖRKORT!!!

JAG KLARADE DET!!!! TORSDAGEN 19 AUGUSTI 2010 FICK JAG MITT KÖRKORT!

SOM JAG HAR KÄMPAT, OCH DET LÖNADE SIG.

KLARADE TEORIN OCH UPPKÖRNING PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET OCH DET TOG ENDAST 1,5 MÅNAD FRÅN DET ATT JAG STARTADE BILEN FÖR FÖRSTA GÅNGEN.

WOOHOO!

IGÅR TOG JAG MED FAMILJEN PÅ EN PREMIÄRTUR EFTER ATT VI HADE HÄMTAT VÅR BIL.

VILKEN KÄNSLA!

BJUDER PÅ EN LÅT SOM SPEGLAR MITT SINNESTILLSTÅND JUST NU!


2010-08-07
 22:06:59

Hemlisen!





Vi tatuerade oss i Bulgarien. Jag gjorde en streckkod med min mammas personnummer i.

2010-08-07
 21:50:47

Back home till vardagen

Hej bloggen!

Nu är vi hemma och välbehållna från ett efterlängtat Bulgarien. Denna vecka har varit en pärs att anpassa sig till vardagen igen. Jag tog upp mina körkortsstudier direkt dagen efter vi kommit hem. Nu måste jag lägga i en högre växel då det börjar närma sig för mig. Så dessa dagar har jag övningskört och sedan satt mig på trafiksskolan och tragglat teorin ett antal timmar om dagen. Sedan har det även blivit en stund av teoriplugg på kvällen innan läggdags.

Nu har jag blivit dunderförkyld och har legat i sängen hela dagen med feber. Så tyvärr hade jag ingen ork till att övningsköra med svärfaren men teorin har tragglats i sängen idag iallafall.

Igår var vi på hyresvärdens kontor för att fixa parkeringsplats. YES, vi fick en garage plats! Skönt att slippa ha bilen ståendes utomhus nu till vinter och inte behöva skrapa rutor etc.

Kändes jätte skumt att införskaffa en P-plats, det var ett tillskott i vuxenpoängssamlandet.

Har även passat på att kolla upp allt inför mina studier som börjar snart. Litteratur, schema, upprop, csn etc. Känns nervöst.

På måndag börjar jag jobba igen. Inte det roligaste men spännande då jag börjar jobba på ett nytt ställe men med tanke på att jag börjar plugga så är det inte så lång tid jag kommer att jobba där den här terminen.

Men, men så kan det gå. Jag måste tänka på mig själv och det jag vill göra och åstadkomma.

Just det har inte delat med mig av vår hemlis. Lägger in bilder på det strax.

Tills dess, ha det gott!