2011-03-27
 22:20:14

Helgen

Helgen har bestått av fredagsmys, naturhistoriska museet, besök hos moren, Earth Hour, framställning av klockan, lunchning hos lillkillens farföräldrar, städning och plugg.



2011-03-24
 11:32:18

Bieber Fever!

Igår var jag med lillsyrran på Justin Biebers film som hade premiär. Den var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Det hade varit mycket softare att kolla på filmen om inte alla fjortis brudar hade suttit och gall skrikit under HELA filmen, så fort han visade sin nuna.

2011-03-17
 10:02:12

Punkt & pricka, får ej avsticka

Igår fick jag en "urge" efter att handla överdelar. Fick för mig det bara. Det är så när man inte har pengar då vill man bara ha, ha och ha.
Jag vet, det är fel.
Drog en snabb shopping och hittade dessa 2 på Gina tricot.



Jag måste planera dagen för att hinna med och strukturera upp den.
Har en tenta imorgon och jag har massor kvar att göra.
Kommer jag hinna?

Dagen kommer se ut på detta vis (är det tänkt):

10-12: Plugg
12-12:45 Lunch
12.45-16:00 Plugg
16-16:30 Hämta barnen
16:30-17 Hjälpa stora killen med läxan
17-18:30 Städa, tvätta, diska, laga mat och äta.
18:30-19:30 Åka och köpa färgpatron och förbereda killarna för säng.
19:30 Lägga små killarna
20:00 - så länge det behövs: Plugg!


Då killarna åker till sina fäder i helgen och kursen slutar imorgon så denna helg har jag inget plugg som väntar mig.
Därför tänkte jag försöka passa på att:

- Umgås med vänner
- Hjälpa mormor med städning
- Hjälpa mamma med prismärkning av grejer hon vill sälja
- Veckohandla
- Gå på Zumba pass

Oj, ganska mycket att hinna med men får väl se vilket av allt som blir gjort.

2011-03-16
 11:08:22

Dagens plan

Idag är småkillarna hemma med mig. Inte lika effektivt att plugga då men stora killen skadade tån igår i skolan när han spelade bandy så han ville ta det lugnt hemma idag och lillkillen ville ju då också vara hemma.
Imorse hade stora killen ont och kunde knappt gå. Just nu kör han Kinect sports med lillbrorsan och är i full gång. Imorgon blir det skola. Då ska han spela teater för 6-åringarna, det är ju bra att han tränar på att spela teater redan idag ;- P

Min plan:

Laga lunch och äta 11-12

Plugga 12-14

Duscha och göra iordning 14-14:45

Åka till Skäris med lillsyrran 14:45-15:45

Hem och plocka iordning iordning 16-17

Kompisarna kommer över




2011-03-15
 20:47:50

Slö

Idag skulle det pluggas. En aning vart det väl men inte så mycket som jag hade behövt.
Det är jobbigt för jag känner mig inte helt hundra. Har kvar den vidriga huvudvärken sedan typ 1 vecka tillbaks.
Vette f-an vad det kan bero på. Felbelastning på axlar och nacke av min trasiga ryggsäck som jag släpat runt på eller kan det vara stressen som börjar bli allt mer påtaglig i form av fysiska besvär?

Morgondagen blir förhoppningsvis bätte pluggmässigt.

Mina nya kursböcker kom idag, skönt!

Drog en sväng förbi second-hand butiken. Då jag har ett sjukligt beteende vad det gäller shopping när jag mår psykiskt dåligt. Men har man inga pengar så får man shoppa billigt = second-hand.

Imorgon kommer några av kompisarna över som varit standard tidigare. Ska bli mysigt.

Nu ska jag spana "Klass 9a"




2011-03-14
 22:12:47

Veckans hitvarning



En gammal låt som jag inte hajar varför jag inte har hört förrut. Det är ju precis min stil av musik som jag älskar. Idag hittade jag den. Bättre sent än aldrig!

2011-03-13
 20:04:28

Michelin-family


Jag och lillbrorsan

2011-03-13
 19:59:01

Familjekväll

Under lördagen så kom lillbrorsan över för att få en klippning. Därefter gick vi över till moren där morbror med familj var.

Stora killen skulle sova över hos sin mormor hade han tänkt och lillkillen kände också för att sova hos mormor.

Det slutade med att vi alla 3 sov där.

Jag fick CP-ryck eftersom jag fått för mig att jag vill ha en Farrah Fawcett inspirerad frisyr. Problemet är bara, kom jag på att jag var hos frissan för bara några dagar sen och då frågade han ifall jag ville att han skulle klippa lite etappliknande framme runt ansiktet men jag sa, "Nej".

Problemet är bara att jag hade behövt en sådan klippning till Farrah Fawcett frisyren.

Så jag gjorde det jag inte borde ha gjort. Tog en sax och klippte av håret framme vid ansiktet.
Inte f-n blev det någon Farrah Fawcett frilla av det heller.

Var tvungen att locka håret idag för att det inte skulle synas vad jag hade åstadkommit med saxen i hand en sen lördagskväll.

2011-03-12
 09:51:43

Weekend

Det är otroligt hur livet ändrar sig och gör en vändning i form av U-turn.

Jag och Babo fick ryck i förrgår och ville bara dra iväg. Dra en sista-minuten, pang boom! Här och nu!
Dessvärre var vi lite sent ute för en sista-minuten. Helt sjukt, då jag har förstått sista-minuten resor som det bokstavligt låter. Typ, "fuck the world, nu drar jag". Vilket i princip var mitt syfte med en sista-minuten nu. Bara komma bort från allt elände och bara vara mig och inget annat, i bästa sällskapet, Babos!

Idag ville stora killen sova hos sin kära mormor. Min plan var dock att göra nåt kul, typ gå på museeum eller nåt annat med killarna men han föredrar att gå till sin mormor och vara där så lång tid som möjligt så jag får hitta på något med lillkillen.


2011-03-10
 08:43:32

The light

När det är som mörkast uppskattar man lite ljus.

Det börjar bli ljusare och finare väder. Solen skiner så att det svider i ögonen och man går runt och kisar och får ont i huvudet men det är underbart.

Jag fick ledigt av min handledare på praktiken idag. Sjysst!

Fick ett C på min första tenta, helt sjukt! Jävligt nöjd är jag och samtidigt lite stolt för att nu vet jag att jag är kapabel till att klara av en tenta. Även om alla lärare bedömer olika och att nästa lärare kanske inte sätter ett sådant betyg men det drar inte ner min stolthet jag känner över mig nu iallafall. Man ¨måste gotta sig i det så länge det varar.

Ska hem till Babo efter att lillkillen är lämnad och plugga och spana resa. Billigt måste det dock vara. Lillsyrran hittade sjukt billiga resor till London, 106:- tur och retur. Det är nästan patetiskt men det blev inte riktigt som jag hade tänkt så jag frågade Babo om inte vi ska åka innan sommarn istället.
Vart det bär av får vi väl se, beroende på hur pass billigt vi kan hitta.


2011-03-06
 23:03:43

Home

Killarna är hemma!


2011-03-06
 21:26:02

Satans skit

Har hållt på och städat hela dagen plus tvättat. Känns skönt att ha det gjort.

Jag skulle laga mitt väggord "LOVE" som gått sönder då det inte står så stadigt och hela tiden trillar ner.

Problemet var bara att jag råkade trycka lite för hårt på tuben med super lim så det sprutade ut super lim på hela mina händer. Försökte tvätta av det, fort som f-n. J-vla stupid! Nu är mina fingrar helt stela och snus torra av torkat super lim som inte går bort!!!

Jag som skulle smörja in mig en omgång till med brun-utan-sol innan jag gick och la mig men det vågar jag ju inte nu då lär jag väl vakna upp med stela, snus torra och ORANGE-fläckiga händer.

Usch, vad jag beklagar mig. Det finns ju faktiskt de som har det värre. :-P
2011-03-06
 11:36:12

Effektiv

Idag vaknade jag upp strax innan 10 och jag hade turen att få en tvättstugetid idag kl 11, så det var bara upp och sortera tvätt.
Ska röja undan ordentligt här hemma tänkte jag innan småkillarna kommer hem så är det avklarat och då slipper jag tänka på att ett mastodont jobb ska göras i kombination med allt annat vardagligt.

Hade en äcklig huvudvärk igår som aldrig gick över. Idag känns det bättre men jag tror att jag måste hälla i mig en slurk kaffe snart innan det slår till ordentligt igen.

Jag älskar att lyssna på musik medan jag städar och nu valsar jag runt här också.

Den här låten är så grymt fin tycker jag
 

2011-03-05
 19:42:10

Lonely

Idag införskaffade jag ett par nya skor till mig och lillkillen och fick därmed ett par gratis till lillsyrran. Skopunkten är så himla bra om man vill ha kvantitet istället för kvalitet. Eftersom jag har en förkärlek till skor så älskar jag att köpa många och än bättre om det inte är bra kvalitet för då har man en ursäkt till att köpa nya när de pajar.

I <3 SKOPUNKTEN!

Nu är jag hemma helt själv.

Skönt med tanke på att jag har en massa plugg att sysselsätta mig med men det är väldigt tomt. Jag saknar mina darlingar.

Har en vidrig huvudvärk sedan gårdagen och har proppat i mig två Alvedon för att förhoppningsvis få den att försvinna. Mumsar för övrigt i mig lite nudlar. Nudlar är grymt när man är ensam. Det går snabbt, är gott och smäller man i sig 2 smörgåsar till det så mättar det.


Boots från Skopunkten.com

2011-03-04
 10:43:29

Tanke

Pratade med Babo om att förhoppningsvis har allt elände lagt sig till efter sommaren och under sommaren kommer jag få en vanlig lön och förhoppningsvis kunna lägga undan lite pengar för att hon och jag och kanske några fler ska kunna dra en weekend någonstans och bara få vara. London, Paris, Barcelona, Rom eller vad som helst.

Problemet är bara att min stora kille har sagt att jag aldrig får åka någonstans utan honom och lillebror utan de måste alltid få följa med. Han fick väl smak på resandet efter vår Bulgarien resa.


2011-03-04
 10:26:44

Bieber-fever

BABY, BABY, BABY OOOOHHHHH!!!

Jag lovade min lillesyrra att vi skulle gå på Justin Biebers film "Never say never" när den kom ut och nu är biljetterna köpta och klara!

Bieber-fever is the shieet!

2011-03-04
 10:08:48

Ledighet

Idag fick jag ledigt av min handledare på Vfu:n. Jätte skönt och välbehövligt. Ska bara ta det lugnt och försöka fixa iordning det sista här hemma efter min ommöblering. Babo kom över igår och hjälpte mig att få undan det mesta. Så himla fint av henne.
Ikväll ska små killarna till sina fäder och då får jag tid för mig själv och mina studier. Ska ta tag i examinationen som jag står inför om 2 veckor.